ADANA / CEYHAN - Botaş Ortaokulu

CENGİZ KARAMAN - OKUL MÜDÜRÜ

1979 Yılında Adana´da doğdu. İlköğretimi Efendi Halil İlkokulu ve Yüreğir Ortaokulu’nda tamamladı. Adana Merkez Endüstri Meslek Lisesinde orta öğrenimini tamamlayarak Dicle Üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu.

2013 yılında Toros Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Sırasıyla; Siirt, Baykan, Çamtaşı Köyü İlkokulu’nda ve Siirt Davut İlbaş İlköğretim Okulu’nda Öğretmen, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Büro Şefi, Yüreğir Mimar Sinan İlkokulunda Öğretmen, Dervişler Şehit Cevdet Özdaş İlkokulunda Okul Müdürü, Mimar Sinan İlkokulunda Müdür Yardımcısı, Mimar Sinan İlkokulunda Öğretmen olarak görev yaptı.

Çalışma hayatı boyunca birçok hizmetiçi eğitim faaliyeti ve kurslara katılmış, farklı zamanlarda bir çok teşekkür, başarı belgesi, üstün başarı belgesi almıştır. Badminton ve izcilik faaliyetleri yürütmüş ayrıca çeşitli e-Twinning projeleri ile Ulusal Kalite Etiketleri ve Avrupa Kalite etiketleri almıştır.

07.11.2023 tarihinden itibaren okulumuzda Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.